Sådan kan du spare penge i det daglige budget

Er du en af de mange, der gerne vil finde lidt flere penge i det daglige budget? Så kan det især være på dine dagligvarer, at der kan findes besparelser. Ofte kan det godt betale sig at holde øje med de mange tilbud, som de forskellige dagligvarebutikker sender ud hver uge og dermed handle og spise efter dem – men det kan også blive trivielt.

Derfor findes der heldigvis en anden løsning, du kan gøre brug af. Du skal blot tage et smut over den tyske grænse, og så kan der være mange penge at spare.

Udvid handlen over grænsen

Du handler sikkert allerede de mere søde sager over grænsen. Der findes nemlig billigere priser på alt fra sodavand og slik til alkoholiske drikke i de mange grænsebutikker. Men tager du et kig på de varer, der bruges i det daglige, vil du også opleve, at de kan indkøbes til mere fordelagtige priser i det tyske.

Derfor kan det godt svare sig at tage køletasken med i bilen og handle ind, når du krydser grænsen. Tag for eksempel et kig på priserne på kødvarer og pålæg og husk også at give husholdningsprodukter og rengøringsmidler et lille blik.

Handl alt det daglige

Før du finder passet frem, bør du altså orientere dig i de mange tilbud, der er at finde over grænsen. Tag for eksempel et kig i en tilbudsavis for grænsehandel fra Poetzsch. Her finder du alt det, du plejer at handle, når du er i Tyskland, men du kan også finde det, du bruger i det daglige lige fra ting til madpakken til det, der får hjemme til at fungere, når der altid skal være noget godt i køleskabet.

Måske bliver det en dyrere omgang i det tyske, end du er vant til. Men på sigt vil du opleve besparelser.