Spørgsmål og svar om Power BI

Har du hørt om Power BI, og vil du derfor gerne vide mere om dette? Du har sikkert en masse spørgsmål, hvis du ikke ved, hvad det er, og hvad det helt konkret kan bruges til. Her kan du få svar på et par enkelte spørgsmål, som mange stiller, når de vil vide mere om Power BI. Hvis du vil have rigtig meget kendskab til Power Bi, så du bliver mere sikker i at bruge det, kan du tage på et PowerBI kursus

Hvad betyder Power BI?

Power BI er et Microsoft Business Intelligence-værktøj, som kan bruges meget bredt på tværs af brancher og afdelinger. Power BI-løsningen bruges af mange såsom marketingsafdelinger og økonomiafdelinger, da det er et glimrende værktøj. 

Hvad kan jeg bruge Power BI til?

Har du brug for et analyseredskab, så bør du kigge nærmere på Power BI. Det er nemlig et analyseredskab, som giver dig mulighed for at samle, analysere og visualisere alle dine data ét og samme sted. Det er især fordelagtigt, hvis du arbejder inden for marketing, salg, økonomi, IT eller HR. I disse afdelinger kan du få stor glæde og gavn af Power BI, når der skal omdannes data til indsigter, viden og effektive indsatser.

Hvordan virker Power BI?

Når du skal i gang med en almindelig arbejdsproces i Power BI, skal du starte med at oprette forbindelse til datakilder i Power BI Desktop og oprette en rapport. Derefter kan du publicere rapporten fra Power BI Desktop til en Power BI-tjeneste. Her kan du dele rapporten, så erhvervsbrugere i Power BI-tjenesten og på mobilenheder kan få vist og interagere med den.